Cuti balik kampung


Salam semua sahabat nuff ku yang tersayang~
Aku akan bercuti mulai 23hb Dis hingga 2 Jan 10.
Nak balik kampung uruskan pasal majlis kawen aku Feb ni..
Harap korang jangan lupe tengok2kan nuff aku yea..
Harap sangat2...
Kalau aku jumpe cyber cafe kat kg nnti
aku akan klik lak nuff korang dengan sakannyer ok
luv u olz

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

DIET UNTUK KURUS

InsyaAllah aku akan melansungkan perkahwinan dengan jejaka pilihan..Rollewah~
pada 13 Feb 2009Smile nanti
So berat aku skarang 80 kg.Sad
Aku target nak turunkan berat sampai at least 60 kg..Blah
OK Arini dah 16hb..
Means ada lebih kurang dalam 58 hari untuk aku mengurangkan 20 kg..Clapping Hands
Realistik ke?Tak tau la tapi i'm still trying..
Baru 2 hari..Tu pun tak berjaya sangat..
Lets check it out ape yang aku mkn dh 2 hari ni..

14 Dis 2009Raise The Roof
- Sarapan bihun goreng semangkuk kecil
-instant coffee + a cup of nescafe o
-3 ketul kuih bukan goreng
-Malam makan 1 pinggan normal nasi + toge rebus + ayam goreng tepung (hahaha!)
-Got 1 hour erobic class at sport centre

15 Dis 2009Way Too Happy
-Bihun goreng + kueytiau semangkuk kecil
-Kuih 3 ketul (bukan goreng)
-Instant cofee
-1 hotdog with sos
-1 hour stapler buku (kire exercise ker?)
-2 keping biskut mayat bergula with plain water

16 Dis 2009 (setakat time aku tulis ni)Burst Laughing
-Bihun goreng + nasi goreng semangkuk kecil
-INstant coffee
-Nasi goreng kampung (tepaksa sbb jamuan)
-4 ketul kuih (aku beli pagi cadang nk mkn ptg)
-1 cup teh o
-will attend 1 hour erobik class
-mungkin mlm aku makan biskut gula dgn plain water lagi kot
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Pajeri macam-macam



Pajeri?
ha pajeri ni ala-ala kari jugak la
tapi dia manis sikit
Ade ada macam-macam pajeri
nenas, terung, rambutan, kedondong
Hahaha aku kalau makan pajeri makan kuah je
pastu ayam goreng~
Wahh enak deh!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

KFC idamanku selalu~

Sape penah g KFC?

Tipu la kalau korang xpenah pegi..

Yela beli PC @ laptop mahal2 bleh je

Siap ade tenet lagi..

Aku ni ha lagi sian..

Arapkan tenet opis jela

Ha so kalo korang ditakdirkn jd EO,

Jangan la jadi EO mcm aku..

HEheh~

Aku suke sangat ayam KFC ORIGINAL

Hot n spicy aku kureng sket..

Ntah la sedap giler..

Nikmat je makan..hihi

Resepi rahsia?

Hmm yang aku dapat rasakan la..

Dia boh susu tepung..

Then rempah ratus yang dia tunjuk dalam gambar kat restoran tu la

Aku nmpak ade bawang putih skali

Real ke agak2 ek?

Tp KFC ni bgs..

Rahsia tetap rahsia.

Satu je yang xbagus..

Menyumbang ke tabung Yahudi

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS