DIET UNTUK KURUS

InsyaAllah aku akan melansungkan perkahwinan dengan jejaka pilihan..Rollewah~
pada 13 Feb 2009Smile nanti
So berat aku skarang 80 kg.Sad
Aku target nak turunkan berat sampai at least 60 kg..Blah
OK Arini dah 16hb..
Means ada lebih kurang dalam 58 hari untuk aku mengurangkan 20 kg..Clapping Hands
Realistik ke?Tak tau la tapi i'm still trying..
Baru 2 hari..Tu pun tak berjaya sangat..
Lets check it out ape yang aku mkn dh 2 hari ni..

14 Dis 2009Raise The Roof
- Sarapan bihun goreng semangkuk kecil
-instant coffee + a cup of nescafe o
-3 ketul kuih bukan goreng
-Malam makan 1 pinggan normal nasi + toge rebus + ayam goreng tepung (hahaha!)
-Got 1 hour erobic class at sport centre

15 Dis 2009Way Too Happy
-Bihun goreng + kueytiau semangkuk kecil
-Kuih 3 ketul (bukan goreng)
-Instant cofee
-1 hotdog with sos
-1 hour stapler buku (kire exercise ker?)
-2 keping biskut mayat bergula with plain water

16 Dis 2009 (setakat time aku tulis ni)Burst Laughing
-Bihun goreng + nasi goreng semangkuk kecil
-INstant coffee
-Nasi goreng kampung (tepaksa sbb jamuan)
-4 ketul kuih (aku beli pagi cadang nk mkn ptg)
-1 cup teh o
-will attend 1 hour erobik class
-mungkin mlm aku makan biskut gula dgn plain water lagi kot
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment