TOLONG TANYEKAN KAT MAK BOLEH TAK?

Kecik-kecik dulu suke la makan ais kacang. Sampai dh nak jadi bini orang ni pon aku still ske makan ais kacang. Tapi yang branded sket la..hehe. Xde la mahal sangat. Sarang aku ske makan ais kacang yang mcm kat bawah nih.. Harga dia RM1 je. Dia ada perisa jagung n kacang tapi aku prefer kacang lagi sebab sedap!


Aku browse kat peket dia, ada bahan2 dia mcm santan. Kacang, penambah perisa , bla bla bla.. Eh tau xcane nak buat? Gojes giler ais kacang nih! Yang aku tau just boh gula, kacang merah, and santan. Ade lain lagi ke macam mana? Tolong la tanye mak korang eh.. please.. please…

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment