NASI GORENG ENJIN


Penah dengar x NASI GORENG ENJIN? ha aku pun xpenah jumpe sebenarnye. Aku tanye uncle Google dia pun ckp xtau. Aku dengar masa aku tengok TV aritu rancangan pelancongan. Ala yang destinasi bajet 3 hari 2 malam tu.. Yang pengacara dia cute2 tu ( ha menggatal plak nurhanil nih!) . nasi goreng enjin ni ada kat Sarawak. sedap ke ek? macamana dia buat? pegi asapkan kat enjin kete ke atau ape?Haha sape2 yang ada kawan orang Sarawak tu tanye2 la.. Bleh kite share info same2~
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment